Afsked Dag 1-4. 1/9 – 4/9. 2006.

Afsked med Glimvej 26 og Danmark.

Så starter det hele, vi har fået afleveret huset til de nye ejere 🙁 Det var lidt svært for Kirsten.

Første dag er gået med at få kørt det sidste i depot, en tur på genbrugsen, få os installeret på vandrerhjemmet og om aftenen fik vi afleveret traileren til Lotte og Rasmus, der vil passe den mens vi er væk. Til gengæld gav de aftensmad.

Lørdag ved morgenmaden nød vi den jyske/internationale atmosfære på vandrerhjemmet. Medens Kirsten spiste brunch med Lisa og fik taget afsked med hende, fik Søren ordnet lidt praktisk. Aftenen gik med en tur i biografen, billetten fik vi som gavekort til sommerfesten. Vi så Volver, god film, og efter 2 liter popcorn og 1/2 liter cola trængte vi ligesom ikke til aftensmad!

Søndag var dagen vi skulle aflevere vores bil til opbevaring, i Præstø. Vores søde exnaboer, Eva og Jonny var kommet til at love og køre med så vi kunne komme tilbage til Kbh. Resten af dagen er gået med vandreture på Amager Fælled og en middag på Christianshavn.

Mandag var så den store dag hvor vi skulle ud at flyve, først til London så videre til NY. Sørens forældre var inde og sige farvel og vi havde en hyggelig formiddag med en god frokost på Hilton. Kirsten havde jo fødselsdag og Jesper – genbo ( undskyld tidligere ) kom forbi vandrehjemmet med morgenbrød og fødselsdagshilsen. Turen gik fint der var lidt køer med sikkerheds tjek, men folk var meget tålmodige, London til NY var lidt bumpet.